Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka firma hostingowa najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie cena jaka mnie interesuje to do 70 zł minimum 2 gb ramu i 40 slotów . Może być to vps , ale z zarządzaniem

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Już ownserver.pl 40 slotów 60 zł co jest niezłym wynikiem . Co sądzicie o ofercie sored ? 2 Gb za 65 zł to nie wygórowana cena

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

sored najlepszy mój kumpel miał na tym postawionego mc 40 slotów i ts-a 512 slotów i full mc było ponad 100 na ts-ie i 0 lagów :)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Coś mi się wydaje że

sored.pl jest najlepszą firmą za 65 zł dostaję 2gb ramu i mam dowolność hostowania + www .

Tylko administracja trochę leży , a dokładniej admin : skx zachowuje się jak gdyby wszystkie rozumy zjadł .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ja sam dzisiaj kupiłem serwer 1GB Ram na 2mc co wydaje się bardzo tanio jak za 25zł, jedyny minus jaki może być to wyłączanie programów co 6h, ale wystarczty zwykły kod java (gdzieś na forum był) co sam włącza serv od nowa. A najdroższa odferta (45zł za 2mc) wychodzi Ci najkorzystniej - zaoszczędzisz przez te 2 mc. 85zł, a jak napiszesz do Admina to za opłatą może zwiększyć Ci RAM.

http://myshell.pl/index.php/home/konta-pod-serwery-gier

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Pukawka jest dla osób, które lubią tracić bez sensu kasę ;/

Za tą cenę wykup najmniejszego dedyka z oferty firmy

kimsufi.pl

lub SoRed.pl

Przy tym 2 polecam Ci zachować ostrożność, podobno oszukują !

Opublikowano

Craftserve.pl - tanio, szybko, bezpiecznie, stabilnie.

Sored.pl - 2GB i jazda.

Najbardziej polecam Craftserve ;)

Opublikowano

Ceny w Craftserve.pl są śmieszne

2gb za 95zł to wygórowana kwota

Mają świetną jakość i to pierwsza w Polsce firma hostingująca serwery Minecraft.

Cena nie jest wygórowana. Za jakość się płaci.

• 2 lata później...
Opublikowano

Na securityhost.pl obsługują ogromny ruch, bez żadnych zaników wydajności. Danych się u nich nie straci. Firma zarejestrowana od 2009 roku. Mam dobry kontakt. Nie zdarzyło mi się, aby serwer nie działał. Brak limitu transferu robi na mnie największe wrażenie. Po przeniesieniu domen do nich z innego hostingu po pewnym czasie zauważyłem lepsze wartości seo (serwis lokalizacja Polska). Jakością obsługi według mnie nie odstają od gigantów hostingowych, a nawet ich przewyższają, bo dbają o stałych klientów w maksymalnym stopniu.

Opublikowano

Pukawka.pl lub FiberHost.

- Tanie ceny. 

- Te 2 hostingi (firmy) posiadają dobre maszyny. 

- Hostingi bez lagów, a firmy są dobre. 

Wybieraj te jeżeli szukasz dobrych hostingów, z dobrych firm. 

Opublikowano

Wybierz sobie enderchest.pl Ja mam tam serwer 100 slotowy bo jest teraz 50% taniej i zaplacilem za niego 75 zl na 30 dni. Masz ok. 14 gb ramu i reszty nie pamietam co tam jest:).

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...